Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee auth problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z tym evadeee pobralem z postu z mpcforum zarejestrowalem nick jakiegos kolesia co ma VIPa na botoflegends forum a nadal mam problem z auth user wiec moze mi ktos wyjasnic bez tym gimbaziarskich tekstow typu cebula xD pozdro

Opublikowano

Jeśli korzystasz z cracked bola od finna to musisz wpisać swój nick którym się logujesz na bola.

Opublikowano

Jeśli korzystasz z cracked bola od finna to musisz wpisać swój nick którym się logujesz na bola.

tak to oczywiste ze sie loguje tym nickiem do cracked bola i nadal mam ten blad

Opublikowano

To nie bedzie działało. Od razu dostaniesz bana od Sidy jak tylko koleś to zreportuje ze ma HWID mismatch

to jak mam to uruchomić?

Opublikowano

Zapomnij o tym

ale to byl pierwszy raz jak uruchamialem cos z Paid czy Vip skryptow wiec jakim cudem moglem dostac bana

napiszcie mi jak mam to zrobic to zobacze czy mam bana

Opublikowano

Nikt Ci nic nie napisze, zapomnij o tym. Dostałeś bana i teraz nawet jak będziesz chciał kupić Paid skrypt do BoL'a będziesz musiał się tłumaczyć burnowi dlaczego masz tego bana.

Opublikowano

Nikt Ci nic nie napisze, zapomnij o tym. Dostałeś bana i teraz nawet jak będziesz chciał kupić Paid skrypt do BoL'a będziesz musiał się tłumaczyć burnowi dlaczego masz tego bana.

ja p******e z kim ja tu siedze

Opublikowano

Siedzisz tutaj z ludźmi bynajmniej mądrzejszymi od Ciebie. Pierw się pytasz co i jak a później wyzywasz kolegę 2xUP.

Nikt kto wie co robić nie poda Ci tego na tacy bo z tego co widzę nie potrafisz się obsługiwać BoL'em. Jeśli nie działa kup ten skrypt i po sprawie ;_;

Opublikowano

mam problem z tym evadeee pobralem z postu z mpcforum zarejestrowalem nick jakiegos kolesia co ma VIPa na botoflegends forum a nadal mam problem z auth user wiec moze mi ktos wyjasnic bez tym gimbaziarskich tekstow typu cebula xD pozdro

A miał koleś zdonejtowane Evadeee? 

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

C**j z tego że ma vipa. Ma mieć wykupione evadee a nie vipa. Może nawet nie używać konta od kilku miesięcy i nie mieć vipa, ale evade wykupione ma być.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Jeśli chcesz sobie pograć na tym, musisz znaleźć typa który ma wykupione Evadeee i SAC:R i jest nieaktywny na forum od dłuższego czasu. Jeśli wybierzesz sobie typa który siedzi na forum, to dostaniesz bana od Sidy na IP i wtedy już nie ma odwrotu, pozostaje tylko jedno obejście, ale to pozostawię dla siebie hihi

Opublikowano

Tak jak up, ciężko znaleśc nie jest :] ja tam sobie na nitrozyniaku smigam :D wszystko co mi potrzebne wykupione jest ;p

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...